MI SMO ONLINE, A VI OSTANITE KOD KUĆE
NOVI ROK ZA PODNOŠENJE ZAHTEVA

za povrate, zamene artikala i zamene veličina je 45 dana

NOVO RADNO VREME

NAŠIH MALOPRODAJNIH OBJEKATA

BESPLATNA ISPORUKA

Za sve porudžbine preko 1000 dinara isporuka je besplatna

KORISNIČKA PODRŠKA

Ukoliko vam treba pomoć, kontaktirajte nas.

PLAĆANJE NA RATE

Kreditnim karticama banke INTESA platite na 9 mesečnih rata bez kamate.

BESPLATNA ZAMENA VELIČINA I MODELA

Sve troškove zamene artikala snosimo mi!

Rukohvat za sklekove

po strani
za-muskarce
unisex
1 proizvoda
Pročitajte

Ako ste već savladali standardne sklekove, koje radite na podu bez ikakvih dodatnih pomagala, vreme je da vaše vežbanje i jačanje mišića leđa i ruku pređe na sledeći nivo. U tome vam može pomoći sprava za sklekove koja se nalazi u Extra Sports ponudi.

Svako ko je koristio spravu za sklekove zna koliko ona ovu vežbu čini težom i donekle komplikovanijom. Najbolje od svega je što je možete prilagođavati vašim potrebama, pa sa njom raditi i široke i uske sklekove. Sami određujete tempo, ali i intenzitet treninga, što omogućava postizanje još boljih rezultata.

Bandažeri vam u ovoj situaciji mogu biti i više nego korisni, jer će učvrstiti vaše zglobove i sprečiti povrede, a zašto da ne i šipka za zgibove, kako biste mogli da, na jednom treningu, uključite i jačate različite mišiće vrata, ruku i leđa. Majice dugih rukava su uvek preko potrebne na treninzima visokog intenziteta, pa i njih potražite na Extra Sports Online Shop-u. Isporuka je besplatna, što znači da je pravo vreme za online kupovinu.

string(0) ""
string(0) ""