FER KUPOVINA, DOSTUPNA SVIMA

 

EXTRA SPORTS novi je sportski maloprodajni lanac u Srbiji i regionu. Asortiman sportskih artikala najpoznatijih svetskih brendova NIKE, Adidas, Reebok, Converse, Lotto podeljen je na ženski, muški i dečiji, čime zadovoljava potrebe cele porodice.

Prva prodavnica otvorena je pre godinu dana, na Novom Beogradu na 2.000 m2 sa više od 80,000 artikala u ponudi. Druge dve nalaze se u Borči (Shoppi Retail Park) i u Pirotu na Trgu pirotskih oslobodilaca (bivša robna kuća). Osim u Srbiji, EXTRA SPORTS trenutno posluje još u 3 zemlje regiona - u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i u Bugarskoj. Do kraja 2018. godine planirano je otvaranje još 20 objekata.

Kupovina sportskih artikala potrošačima iz cele Srbije umnogome je olakšana i dostupnija lansiranjem internet prodavnice EXTRA SPORTS . Kupovina u Extra Sports internet prodavnici je brza i jednostavno, i što je još važnije potpuno bezbedna i pouzdana. Potrošačima je omogućena besplatna isporuka za porudžbine veće od 1.000 dinara, besplatna zamena artikala ili veličine, plaćanje pouzećem, karticama, kao i plaćanje na rate karticama banke Intesa.

Proširenje, razvoj i unapređenje koncepta EXTRA SPORTS se nastavlja i dalje sa zadatkom i ciljem da u narednom periodu koncept postane prepoznatljiv pre svega kvalitetom ponude, ali i da postane prvi izbor mnogih potrošača zbog najboljeg odnosa kvaliteta i cena u sportskoj maloprodaji.