FER KUPOVINA, DOSTUPNA SVIMA

 

EXTRA SPORTS je maloprodajni lanac sportske obuće, odeće i opreme u Srbiji. Deo je najveće sportske maloprodaje u Srbiji - Sport Vision kompanije.

Poznat je po odličnim cenama, stalnim popustima i akcijama kao i asortimanu najpoznatijih svetskih brendova Nike, Adidas, Under Armour, Reebok, Puma, New Balance, Asics, Skechers, Converse, Lotto, Lonsdale i jos mnogi drugi koji su podeljeni na žensku, mušku i dečiju kategoriju.

Prva radnja je otvorena u Beogradu 2016. godine, dok su u narednim godinama otvoreni objekti još i u Novom Sadu, Nišu, Kraljevu, Požarevcu, Zrenjaninu, Sremskoj Mitrovici, Pirotu, Kruševcu, Užicu, Loznici, Mladenovcu, Somboru, Lazarevcu, Leskovcu, Vranju, Obrenovcu, Šidu i Valjevu. Extra Sports koncept trenutno ima više od 25 objekata na teritoriji Srbije, sa planom daljeg razvoja u narednom periodu.

 

Kupovina sportskih artikala potrošačima iz cele Srbije umnogome je olakšana i dostupnija lansiranjem internet prodavnice EXTRA SPORTS. Kupovina u Extra Sports internet prodavnici je brza i jednostavna, i što je još važnije potpuno bezbedna i pouzdana. Potrošačima je omogućena besplatna isporuka za porudžbine veće od 6.000 dinara, plaćanje pouzećem, poklon karticama,  bankovnim karticama, kao i plaćanje na rate karticama banke Intesa. Takođe je omogućena sindikalna prodaja do 12 rata.

Proširenje, razvoj i unapređenje koncepta EXTRA SPORTS se nastavlja i dalje sa zadatkom i ciljem da u narednom periodu koncept postane prepoznatljiv pre svega kvalitetom ponude, ali i da postane prvi izbor mnogih potrošača zbog najboljeg odnosa kvaliteta i cena u sportskoj maloprodaji.

Sve što vam je potrebno za  sport i to za celu porodicu pronaći ćete u Extra Sports-u. Kod nas je fer kupovina dostupna svima!

DOĐI. KUPI. UŠTEDI!