Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem karticama Banke Intese

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vasem izboru

za sve porudžbine preko 6000 dinara

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 mesečnih rata bez kamate.

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Ostvarite benefite plaćanjem banca intesa karticama

 

Platite Banca Intesa karticom i ostvarite 10% popusta na ukupan iznos porudžbine. Ovaj benefit se ne može kombinovati sa drugim promo kodovima i S&B karticama.

Svoju narudžbinu možete platiti i na rate, bez kamate, do 9 mesečnih rata, koristeći Banca Intesa Visa ili MasterCard kartice. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu WSPay koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: Broj kartice, Datum isteka i kontrolni broj (CVC2/CVV2 kod), koje možete pročitati sa Vaše kartice.

*Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i WSPay-a, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Nakon unosa podataka sa kartice, sistem će prepoznati da li je plaćanje na rate moguće karticom koju posedujete i dobićete novo polje gde klikom odabirate željeni broj rata za plaćanje Vaše porudžbine:

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje na rate je moguće jedino karticama banke Intesa.

- Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko extrasports-shopa mora ispunjavati sledeće uslove:

- Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini.

- Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

 

Želimo vam uspešnu kupovinu.