OSTANITE KOD KUĆE, MI SMO ONLINE

Dragi potrošači, u novonastaloj situaciji zdravlje cele zajednice je najveći prioritet. Zbog toga smo na društvenim mrežama kompletnu komunikaciju usmerili ka našoj internet prodavnici, kako bismo vas podstakli da ostanete kod kuće i kupujete online.

Tim povodom želimo da vas obavestimo da sistem isporuke online porudžbina neometano funkcioniše, ali vas molimo za razumevanje ukoliko dođe do kašnjenja porudžbina.

Dostava je i dalje besplatna, a produžili smo i rok za podnošenje zahteva za povrat robe, zamenu artikala i veličina na 45 dana.

Pored odlične ponude sportske obuće, odeće i opreme za celu porodicu, na našem sajtu i društvenim mrežama možete pronaći i brojne korisne savete za trening kod kuće, koji će vam sigurno pomoći da upotpunite naredne dane. Ovo je naša preporuka opreme za kućni trening, koju možete naručiti na našem sajtu. Vodimo računa i o cenama, pa smo za vas izdvojili ponudu modela u iznosu od 490 do 2490 RSD.

Obezbedite sebi udobnost i sigurnost prilikom kućnih treninga. Mi smo tu da vam omogućimo najlakši način dostave do vašeg doma. Iz naše kompletne ponude izdvajamo još i:

  • ponudu obuće, odeće i opreme za muškarce koju možete pronaći na ovom linku,
  • ponudu obuće, odeće i opreme za žene koja je dostupna na ovom linku,
  • ponudu obuće, odeće i opreme za decu koju možete pogledati i naručiti na ovom linku.

Ostanite kod kuće, čuvajte sebe i druge, upotpunite svoje dane treningom i lepim kućnim aktivnostima i kupujte online.

Extra Sports tim