Pretraži sajt

Kaciga

po strani
za-muskarce
unisex
3 proizvoda
Pročitajte

Za adrenalinske zavisnike i ljubitelje ekstremnih sportova nema većeg zadovoljstva od trenutka kada krv prostruji celim njihovim telom, a oni dostignu neslućene brzine. Baš iz tog razloga su ovi sportovi najrizičniji, dok je mogućnost različitih povreda ogromna. Nezgodni padovi i udarci svakako su samo jedan od razloga zbog kojih vam je potrebna oprema za skijanje, snoubording i ma koji drugi sport koji u vama može da izazove adrenalinski skok.

Svi vi koji volite da se osećate kao munje na skijaškoj stazi, morate u svojoj kolekciji imati kacige za skijanje. S obzirom na to da smo za vas pripremili čitav spektar boja, a pre svega opremu koja je kvalitetna, kacige koje ćete pronaći u Extra Sports ponudi učiniće da se osećate sjajno – ne samo fizički, već i vizuelno.

Kacige za odrasle koje su deo ponude Extra Sports Online Shop-a upotpunjuju kacige za decu brenda Athletic. Ali, to nije sve. Naočare za skijanje i rukavice, kao i ski jakne i ski kompleti takođe se nalaze u Extra Sports ponudi, ali i na listi želja svakog pasioniranog skijaša. Iskoristite pogodnosti besplatne isporuke i sve potrebne ski komade naručite online već danas.

string(0) ""
string(0) ""