Pretraži sajt

Rukohvat za sklekove

po strani
za-zene
unisex
1 proizvoda
Pročitajte

Ako ste već savladali standardne sklekove, koje radite na podu bez ikakvih dodatnih pomagala, vreme je da vaše vežbanje i jačanje mišića leđa i ruku pređe na sledeći nivo. U tome vam može pomoći sprava za sklekove koja se nalazi u Extra Sports ponudi.

Svako ko je koristio spravu za sklekove zna koliko ona ovu vežbu čini težom i donekle komplikovanijom. Najbolje od svega je što je možete prilagođavati vašim potrebama, pa sa njom raditi i široke i uske sklekove. Sami određujete tempo, ali i intenzitet treninga, što omogućava postizanje još boljih rezultata.

Bandažeri vam u ovoj situaciji mogu biti i više nego korisni, jer će učvrstiti vaše zglobove i sprečiti povrede, a zašto da ne i šipka za zgibove, kako biste mogli da, na jednom treningu, uključite i jačate različite mišiće vrata, ruku i leđa. Majice dugih rukava su uvek preko potrebne na treninzima visokog intenziteta, pa i njih potražite na Extra Sports Online Shop-u. Isporuka je besplatna, što znači da je pravo vreme za online kupovinu.

X
string(0) ""
string(0) ""