Kofer

Pol
Brend
Uzrast
Namena
Specijalna ponuda
Cena
6 proizvoda
4.941,00
RSD
Ušteda 10%
5.490,00 RSD
Izaberite veličinu
NS
2.511,00
RSD
Ušteda 10%
2.790,00 RSD
Izaberite veličinu
NS
4.041,00
RSD
Ušteda 10%
4.490,00 RSD
Izaberite veličinu
NS
Pročitajte

Uvek je pravo vreme za putovanja i avanture! Zato, kad god vam se pruži prilika krenite u avanturu zvanu otkrivanje novih destinacija. Sigurni smo da vam kofer nije uvek spakovan, ali je dobro da vam bude pri ruci. Ukoliko vodite računa o estetici i želite da koferi budu i prostrani i dovoljno upadljivi, tj. da vas izdvajaju u masi, onda nikako ne smete propustiti Extra Sports ponudu kofera, koje možete pronaći i na našem Online Shop-u.

Dobra vest za sve vas, ljubitelje putovanja, glasi - svi koferi iz Extra Sports ponude su unikatni i unisex, pa ćete lako pronaći model ili modele koje ćete nositi na putovanja.

Ljubitelji skijanja, pored kofera, na Extra Sports Online Shop-u mogu pronaći i naočare za skijanje, čizme, ali i kvalitetne jakne poznatih brendova. Oni koji više vole toplije krajeve, mogu za sebe i svoju porodicu obezbediti japanke, kupaće gaće ili kupaći kostim, odnosno svu garderobu, obuću i opremu bez koje ne mogu da zamisle odmor. Naručite sve ove odevne komade online i iskoristite brojne pogodnosti koje smo pripremili za vas. Srećan put!

Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Sportska oprema