POZOVITE NAS BESPLATNO
CLICK & COLLECT

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vasem izboru

BESPLATNA ISPORUKA

Za sve porudžbine preko 1000 dinara isporuka je besplatna

PLAĆANJE NA RATE

Kreditnim karticama banke INTESA platite na 9 mesečnih rata bez kamate.

BESPLATNA ZAMENA VELIČINA I MODELA

Sve troškove zamene artikala snosimo mi!

Pedometar

po strani
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Hodanje je fizička aktivnost koju lekari preporučuju svim muškarcima i ženama, bez obzira na godine. Dovoljno je samo sat vremena šetnje dnevno da se osetite bolje, što vrlo dobro znaju svi koji redovno praktikuju ovaj vid rekreacije.

Kako je hodanje veoma korisna i praktična fizička aktivnost, tokom koje ne trpite veliki fizički napor, a postižete sjajne rezultate, njegovi najaktivniji ljubitelji odlučili su da u svakodnevnu rutinu uključe i pedometar - brojač koraka, koji je vremenom dobio i svoju dopunu, postavši ujedno brojač kalorija.

Pedometar se, kao važan deo opreme za hodanje, može pronaći i u Extra Sports ponudi. On može biti pravi podsticaj za sve lenjivce, jer će vrlo brzo imati uvid u rezultate koje su postigli. Da biste se potpuno pripremili za dugo hodanje, na Extra Sports Online Shop-u pronađite i patike, koje će vam sigurno dobro doći i pružiti potpunu udobnost, baš kao i donji deo trenerke ili standardne trenerke. Iskoristite brojne pogodnosti koje smo pripremili prilikom online kupovine i uživajte u šetnji.

string(0) ""
string(0) ""