Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem karticama Banke Intese

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vasem izboru

za sve porudžbine preko 6000 dinara

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 mesečnih rata bez kamate.

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Extra saveti
12.10.2021.

OTKRIVAMO: OVO SU NAJTRAŽENIIJI TERREX MODELI OVOG OKTOBRA

I ovog oktobra su adidas Terrex modeli pronašli put do našeg garderobera. Nezamenljivi su tokom jesenjih, a naročito kišovitih dana, jer Gore-Tex membrana na gornjištu štiti stopala od vode i vlage, dok konstrukcija patika doprinosi većoj udobnost sa svakim pokretom. U ponudi naše nove kolekcije posebno su se izdvojili modeli koje vam predstavljamo u ovom blogu. Možete ih pronaći u prodavnicama, dok su neki od njih dostupni samo online.

Adidas Terrex Swift R2 GTX – lagana muška patika za trail

Predstavljamo vam lagane muške adidas Terrex patike koje su idealne za hiking ili trail. Zapravo, prilagodljive su svim terenima, pristupačnijim ili manje pristupačnim, zahvaljujući dugotrajnom gornjištu i sistemu za brzo pertlanje koji zajedno daju stabilnost stopalu.

Continental™ Rubber gumeni đon savršeno prianja i na suvim i na vlažnim podlogama, dok prozračna a vodootporna Gore-Tex membrana održava stopala suvim sve vreme. Prosečna težina ovih patika iznosi samo 350 g, zbog čega su savršene za sve aktivnosti na otvorenom tokom jeseni.

Adidas Terrex Trailmaker – ženske patike za iskusne planinare

 

Dame koje su već iskusne u planinarenju savršenu podršku za nove poduhvate mogu pronaći u adidas Terrex Trailmaker modelu. Lagan je, što vam omogućava brzo i neometano kretanje, bez osećaja dodatne težine na nogama. Oblikovane tako da pruže više prostora u prednjem delu i dodatno ojačane okvirom od EVA pene, ove patike pružaju stabilnost na dugim stazama. Gornjište izrađeno od izdržljivog materijala i gumeni đon koji obezbeđuje odličnu trkaciju, čine Trailmaker savršenim izborom za ovu sezonu.

Adidas Terrex Hyperhiker Low – dečije patike dostupne samo online

 

Adidas Terrex Hyperhiker Low dečije su patike za planinarenje savršene i za boravak u prirodi i za prvi izbor za planinarenje. Stabilne su, komforne i pouzdane na zahtevnim i nepristupačnim terenima, zahvaljujući Traxion đonu koji garantuje savršeno prianjanje na svim vrstama podloga. Gornjište od ripstopa je izdržljivo i jednostavno za održavanje, što je ključno kada govorimo o konstrukciji dečijih modela. Klasičan sistem pertlanja i sintentičko ojačanje daju dodatnu zaštitu od mokrih i blatnjavih terena.

Model je dostupan samo u našoj internet prodavnici.

Adidas Terrex Agravic TR – muške patike idealne za trail

 

Proširite granice svog avanturističkog duga u novim adidas Terrex Agravic TR patikama za trail. Idealne su za nepristupačne terene, jer su vodootporne i imaju đon koji omogućava odličnu trakciju i  omekšava svaki pokret i na strmoglavim terenima. Lagano EVA punjenje đona još jedan je dodatak komforu, zajedno sa prozračnim mrežastim gornjištem koje omogućava odličnu ventilaciju stopala. Model je dostupan i u našim prodavnicama i online.

Adidas Terrex Trailmaker Mid R.Dry dečije patike

 

Kombinacija lagane konstrukcije i vodootpornog tekstilnog gornjišta sa RAIN.DRY tehnologijom garancija su za sigurnost od vlage i vlažnih terena. Iako inicijalno namenjene deci, ove patike mogu nositi i žene, s obzirom na to da su dostupne u veličinama od 36 do 38 2/3.

Adidas Terrex Trailmaker Mid RAIN.RDY patike za planinarenje sadrže srednji đon ispunjen EVA penom koja ublažava pritisak na podlogu i pruža mekanu potporu stopalima. Gumeni đon sprečava proklizavanje i omogućava savršeno prianjanje na strmim i neravnim terenima. Model je dostupan i u prodavnicama i online.

Nadamo se da ste među našim predlozima pronašli svoje favorite. Ukoliko niste, pogledajte sve Terrex modele i veličine dostupne u našoj ponudi. Kupite ih u našim prodavnicama ili naručite online.

Extra Sports tim  

Slični članci

19.
Dec.
2023.
Extra saveti
Iskoristite popuste i akcije koje su u toku, planirajte unapred i omogućite sebi i svojoj porodici opuštene i srećne praznike. Birajte poklone tako &s...
18.
Nov.
2021.
Extra saveti
Na listi najtraženijih patika ovog novembra apsolutno prednjače Nike Air Max Bolt. Otkrivamo vam modele koje morate imati u svojoj kolekciji.
06.
Sep.
2021.
Extra saveti
Pripremamo se za jesen sigurnim koracima i izdvajamo top 6 modela patika za decu koje će sigurno nositi tokom svih jesenjih dana.