Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem karticama Banke Intese

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vasem izboru

za sve porudžbine preko 6000 dinara

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 mesečnih rata bez kamate.

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Extra saveti
19.12.2023.

SPORTSKI POKLONI ZA CELU PORODICU

Čarobno doba godine je pred vratima, pretpraznično uzbuđenje se oseća u vazduhu, a pripreme su uveliko u toku. Radosni dani novogodišnjih praznika su stigli, a sa njima i tradicionalno vreme darivanja. U ovom periodu pripremaju se pažljivo birani pokloni koji simbolizuju ljubav prema svim članovima porodice. Svi ukućani imaju svoje želje i očekivanja, pa krišom ih osluškujemo stvarajući jedinstvenu atmosferu radosti.

ISKORISTITE AKTUELNE AKCIJE I BUDITE SPREMNI NA VREME

Zamislite osećaj spokoja kada svi pokloni već stoje spakovani i spremni za predstojeće proslave, a vi uživate u šolji toplog napitka. Nema one očekivane panike u poslednjem trenutku. Iskoristite popuste i akcije koje su u toku, planirajte unapred i omogućite sebi i svojoj porodici opuštene i srećne praznike. Birajte poklone tako što ćete uzeti u obzir interesovanja vaših najdražih i učinite da imaju posebno značenje.

ZA LJUBITELJE KOMFORA I UDOBNOST U POKRETU

Ukoliko su vaši najmiliji od onih koji ne pristaju na kompromis između udobnosti i stila, odabir trenerke za poklon je prava stvar, ne samo zbog njenog funkcionalnog dizajna, već i zbog osećaja slobode i lakoće koji pruža. Naš predlog za nežniji pol ove godine pada na adidas Team sport, modernu žensku trenerku čiji širok kroj nogavica ne sputava pokrete, a pruža istovremeno sveden i moderan izgled. Za muškarce preporučujemo Under Armour Knit trenerku koja je izrađena od izuzetno mekanog materijala i pogodna kako za trening, tako i za uživanje na kauču.

ZA LJUBITELJE OUTDOOR SPORTOVA U RITMU PRIRODE

Šta entuzijasti koji ne vide granice kada je reč o isprobavanju različitih outdoor sportova više vole od kvalitetne odeće koja će njihove avanture učiniti ugodnim i omogućiti da ih ništa ne sputava dok se suočavaju sa izazovima koje priroda postavlja pred njih. Preporučujemo Kander Heha ženske outdoor patike visokih performansi, pogodne za izlete ili planinarenje i Icepeak Attack muške cipele koje predstavljaju pravi izbor za bezbrižno pešačenje po brdima i planinama. Za dame koje su ljubitelji skijanja tu su Kronos ženske pantalone za skijanje u kombinaciji sa KRONOS KOKY ženskom jaknom za skijanje, uz koje će moći bezbrižno da uživaju u snežnim čarolijama. Ellesse Underwear ženski aktivni veš i čarape za skijanje će upotpuniti opremu za ovaj sport koji ne poznaje granice. Pokloni za muškarce uvek predstavljaju izazov, ali ukoliko se radi o strastvenom skijašu Icepeak EP ARGO muške ski pantalone u kombinaciji sa Icepeak FORESTVILLE  zimskom ski jaknom će biti pogodak pravo u metu.

FITNESS OPREMA KAO POKLON

U današnjem dinamičnom svetu mnogi se posvećuju fitnesu postavljajući temelje za zdrav i aktivan životni stil. Za ove pojedince teretane i dvorane za vežbanje predstavljaju mesta na kojima grade svoju snagu, izdržljivost i mentalnu odlučnost. Fitnes lopta i trake za vežbanje su odličan izbor poklona za njih. Kao rekviziti za jačanje, istezanje i relaksaciju mišića celog tela mogu dobro doći kada nedostaje vremena za odlazak u fitnes salu, pa se trening mora odraditi kod kuće. Da biste svom dragom muškarcu dali podsticaj da se bavi sportom, mali znak pažnje u vidu rukavica za trening i muških znojnica učiniće da se pokrene i motiviše na fizičku aktivnost.

ZA NAJMLAĐE KOJI OSVAJAJU SNEŽNE PREDELE I URBANE GRADSKE ULICE SA STILOM

Oduševite svoje najmlađe avanturiste, koji ne samo da dominiraju stazama, već i oduševljavaju svojim jedinstvenim modnim izrazom sa Icepeak Halle zimskom kapom veselog i slatkog dizajna i pružite im zabavu na snegu sa Ice Peak Havelsee dečijim rukavicama za skijanje. Nesvakidašnji, zanimljiv dizajn učiniće ove komade njihovim omiljenim aksesoarima ove zime. Ako su ipak prerasli plišane igračke i imaju već izgrađen svoj sportski stil, predlažemo NIKE Club Fleece duksericu za tinejdžere sa zanimljivim printom koji širi dobre vibracije, kao i ništa manje upečatljivu KRONOS GIRLS udobnu i atraktivnu duksericu sa kapuljačom za devojčice.

DOŽIVITE ČAROLIJU ZAJEDNIŠTVA RAZMENJUJUĆI POKLONE

Istražite našu ponudu, pronađite svoje favorite za poklone kojima ćete obradovati svoje najbliže i dozvolite da sa vama stvorimo nezaboravne trenutke koji će se čuvati u srcima dugo vremena nakon što prođu praznici. Vrhunski kvalitet i neprevaziđen dizajn modela iz nove kolekcije svih vodećih brendova možete pronaći na našem sajtu po sjajnim prazničnim cenama. Neka darivanje počne!

 

Extra Sports tim

Slični članci

18.
Nov.
2021.
Extra saveti
Na listi najtraženijih patika ovog novembra apsolutno prednjače Nike Air Max Bolt. Otkrivamo vam modele koje morate imati u svojoj kolekciji.
12.
Oct.
2021.
Extra saveti
Vreme je da najtraženiji adidas Terrex modeli pronađu mesto u vašem garderoberu ove jeseni. Otkrivamo vam apsolutne favorite sezone.
06.
Sep.
2021.
Extra saveti
Pripremamo se za jesen sigurnim koracima i izdvajamo top 6 modela patika za decu koje će sigurno nositi tokom svih jesenjih dana.