Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem karticama Banke Intese

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vasem izboru

za sve porudžbine preko 6000 dinara

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 mesečnih rata bez kamate.

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Extra saveti
17.11.2020.

ŠTA SVE TREBA DA IMATE NA UMU KADA KUPUJETE ZA CELU PORODICU?

Koliko vam se puta desilo da krenete u kupovinu sportske obuće i odeće za celu porodicu i izgubite se besomučno tražeći adekvatne veličine, krojeve i brendove? Da, porodična kupovina može biti prilično stresna i zahtevna, ali kada kupujete na pravom mestu i vodite se pravim savetima, onda ćete i tu obavezu brže i lakše završiti. Štaviše, postaće vam pravo zadovoljstvo. Evo šta sve treba da imate na umu kada kupujete za celu porodicu.

Vodite računa o odnosu cene i kvaliteta

Pravi odnos cene i kvaliteta prvo je što treba da imate na umu kada kupujete za celu porodicu. Tako ćete u svakom trenutku znati šta kupujete. Odnos cene i kvaliteta stavka je o kojoj i mi vodimo računa prilikom izbora modela za svaku sezonu, pa ćete u našim prodavnicama pronaći obuću, odeću i opremu baš za vašu potrošačku korpu. To ne znači da je kvalitet proizvoda dostupnih po nižim cenama lošiji. Naprotiv! Cenu može određivati i poznatost brenda koji kupujete.

Birajte između različitih brendova

Kao što smo već napomenuli, u našoj ponudi možete pronaći raznovrsne modele dobro poznatih brendova Nike, Adidas, Reebok, Puma i drugih, ali i brendova kao što su Lotto, Cocomo, Athletic, Slazenger i Kronos. Obuća i odeća, ali i oprema i aksesoari, namenjeni su svim ljubiteljima sportskog stila, bilo da preferiraju nešto urbanije modele ili klasične, svakodnevne varijante.

U našoj ponudi pronaći ćete sve što vam treba da se obučete od glave do pete, za sve uzraste, pa eto još jednog razloga zašto je Extra Sports pravo mesto za porodičnu kupovinu.

Pratite aktuelne akcije i popuste

Svaka ušteda prilikom kupovine dobro dođe, zar ne? Naročito kada kupujete za celu porodicu. Zbog toga redovno pratite aktuelne akcije i popuste i odaberite pravi trenutak da krenete u šoping. U našim prodavnicama vam svake nedelje nudimo različite pogodnosti prilikom kupovine, pa tako možete ostvariti dvostruki benefit – kupiti sve što vam treba po nižim cenama.

Birajte mudro i ne ustručavajte se da istražite novitete

Ne žurite kada kupujete, jer se može desiti da baš u ponudi nekog drugog brenda pronađete ono što tražite. Budite strpljivi, izdvojite neko vreme za kupovinu i obavezno pogledajte sve novitete koji se nalaze u ponudi. Među njima ćete sigurno pronaći mnogobrojne favorite.

Extra Sports tim 

Slični članci

19.
Dec.
2023.
Extra saveti
Iskoristite popuste i akcije koje su u toku, planirajte unapred i omogućite sebi i svojoj porodici opuštene i srećne praznike. Birajte poklone tako &s...
18.
Nov.
2021.
Extra saveti
Na listi najtraženijih patika ovog novembra apsolutno prednjače Nike Air Max Bolt. Otkrivamo vam modele koje morate imati u svojoj kolekciji.
12.
Oct.
2021.
Extra saveti
Vreme je da najtraženiji adidas Terrex modeli pronađu mesto u vašem garderoberu ove jeseni. Otkrivamo vam apsolutne favorite sezone.