Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem karticama Banke Intese

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vasem izboru

za sve porudžbine preko 6000 dinara

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 mesečnih rata bez kamate.

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Extra saveti
05.01.2021.

VEŽBAJTE KOD KUĆE: Najveseliji trening za celu porodicu

Godina koja je za nama bila je u znaku porodice. Uživali smo u porodičnim aktivnostima kod kuće, trenirali i sve slobodno vreme provodili sa onima koje najviše volimo. I ovog januara, uz nadu da će se epidemiološka situacija u 2021. popraviti, nastavljamo da uživamo u zajedničkim trenucima sa najdražima, u još veselijem, prazničnom raspoloženju.

Kažu da, ako želite da vam cele godine nešto ide od ruke, baš to treba da radite na dan Božića. Mi vas pozivamo da tokom božićnih dana isprobate baš ove treninge za celu porodicu, jer ćete sigurno uživati, biti sjajno raspoloženi, dobro se zabaviti i nasmejati.

Božićni treninzi koji su za samo jedan dan dostigli neverovatan broj pregleda delo su svetski poznate fitnes influenserke Pamele Reif. Oba treninga zapravo su mini koreografije, u trajanju od 7 i 10 minuta, i pored klasičnih vežbi sadrže i veoma interesantne plesne pokrete koji uključuju mišiće celog tela.

Svaki od tih pokreta osmišljen je tako da savršeno prati tekst najpoznatijih božićnih pesama, pa ćete sigurno uživati u vežbama nazvanim "Božić Bata u žurbi", "Snežni anđeo", "Torba puna poklona" i drugim. Zvuči interesantno, a videćete koliko će vam tek biti interesantno kada počnete da trenirate!

Božićni plesni trening jedan je od onih kojem ćete dati ocenu 10 za sjajno raspoloženje. Možete ga raditi samostalno ili u društvu vaših klinaca. Radi se bez pauza između vežbi i malo je zahtevniji, ali svakako pravi izbor da vam dodatno ispuni osmehom ove praznične dane. Uhvatite vaše mališane za ruku i uživajte u narednih 10 minuta.

 

Porodični božićni trening još jedan je sjajan video ispunjen najlepšim božićnim pesmama. Traje svega 7 minuta tokom kojih ćete se sjajno zabaviti. Obožavaćete svaki pokret i ritmove muzike koja je odabrana da ih prati, dok se na kraju možete odlučiti između dve varijante vežbi – lakšu i težu.

 

Nadamo se da smo uspeli da vas nasmejemo i popravimo vam raspoloženje. Ne zaboravite da trening postavite kao jedan od ciljeva za ovu godinu, a da sve što vam je potrebno od opreme pronađete u našim prodavnicama ili naručite online.

Uživajte u ovim prazničnim danima. Srećan Božić!

Extra Sports tim

Slični članci

19.
Dec.
2023.
Extra saveti
Iskoristite popuste i akcije koje su u toku, planirajte unapred i omogućite sebi i svojoj porodici opuštene i srećne praznike. Birajte poklone tako &s...
18.
Nov.
2021.
Extra saveti
Na listi najtraženijih patika ovog novembra apsolutno prednjače Nike Air Max Bolt. Otkrivamo vam modele koje morate imati u svojoj kolekciji.
12.
Oct.
2021.
Extra saveti
Vreme je da najtraženiji adidas Terrex modeli pronađu mesto u vašem garderoberu ove jeseni. Otkrivamo vam apsolutne favorite sezone.