Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem karticama Banke Intese

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vasem izboru

za sve porudžbine preko 6000 dinara

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 mesečnih rata bez kamate.

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Novosti
29.08.2023.

Spremni za 1. septembar: počela je Back To School ponuda u Extra prodavnicama i online

Do početka škole ostalo je još samo nekoliko dana. Dok školarci s nestrpljenjem očekuju 1. septembar, mi smo pripremili Extra ponudu  u okviru koje posebno izdvajamo Kronos paket: trenerka, patike i duks za samo 5.999 RSD. Obucite ih od glave do pete i pronađite najbolji ranac za sve školske dane. Naša preporuka su Kronos rančevi koje možete poručiti online po ceni od samo 999 RSD.

Kronos paketi nisu jedina pogodnost koju smo pripremili ove godine. Sledi nekoliko predloga za dečake i devojčice koje u našoj internet prodavnici sada možete pronaći i naručiti na popustu i tako uštedeti pred početak nove školske godine.

 

PATIKE ZA TINEJDŽERE

Patike se ubrajaju se među najtraženiju obuću kod tinejdžera. I dalje prednjače klasične siluete, dok se odluka donosi na osnovu kolorita i detalja. Naša preporuka za ovu školsku godinu jesu Nike modeli, koji pored najsavremenijih tehnologija nude i savršeno stilizovan sportski izgled. Pored toga, i drugi sportski brendovi imaju sjajan izbor patika za sve aktivnosti – od treninga i časova fizičkog do svih slobodnih aktivnosti vašeg deteta.

 

DUKSERICE ZA SVE UZRASTE

Za vrhunski sportski stil i originalni izgled –  duksevi za dečake su savršen izbor za školarce i početak nove školske godine. Namenjeni dečacima svih uzrasta, modeli su dizajnirani tako da obezbede savršenu udobnost, naročito oni sa rajsferšlusom koji se mogu nositi umesto jakne u prelaznom periodu. Elastične ranfle na rukavima i pojasu doprinose tome da se ovi modeli odlično prilagođavaju telu, dok rajsferšlus koji ide celom dužinom omogućava lakše oblačenje i svlačenje. Kada zahladni, tu su kapuljača ii bočni džepovi, ali i mekana, topla pamučna tkanina da pruže svu potrebnu toplotu i zaštitu.

Osim dukseva, školska ponuda odeće donosi još mnogo novih modela trenerki, jakni, majica, helanki, šorceva u različitim koloritima i dezenima koji će prve jesenje dane učiniti još zabavnijim. Kompletnu Back To School ponudu odeće pogledajte ovde.

 

RANAC KAO NAJBOLJI ŠKOLSKI SAPUTNIK

Ranac je idealan za školu i trening. Važno je da je praktičan za nošenje, jednostavan za podešavanje i ima dodatne džepove koji omogućavaju laku organizaciju. Kupovinom ranca ostvarujete 20% popusta. Kompletnu ponudu koja je na akciji do 10. septembra pronađite ovde.

Ne zaboravite da kupovinom dva artikla iz ove ponude ostvarujete 20% popusta koji možete ostvariti do 10. septembra. Ova akcija se ne odnosi na ponudu rančeva i ne može se kombinovati sa drugim akcijama i popustima, kao ni sa S&B karticama.

 

Ne propustite priliku da pogledate našu kompletnu Back to School ponudu i sve modele za decu različitog uzrasta naručite pre početka nove školske godine.

 

Extra Sports

Slični članci

22.
Sep.
2023.
Novosti
Ukoliko ste u potrazi za kompletnom sportskom obućom, odećom i opremom, ali i za urbanim i modernim lifestyle komadima, ova ponuda j...
20.
Apr.
2022.
Novosti
I ove godine nastavljamo sa EcoVision projektom kako bismo pružili doprinos očuvanju životne sredine. Pridružite nam se i iskoristi pogodnosti koje smo pripr...
23.
Mar.
2022.
Novosti
Saznajte više o ECOVISION projektu kojim želimo da doprinesemo očuvanju životne sredine