Da li ste čuli za Sport&Bonus karticu? Reč je o programu lojalnosti kojim kompanija Sport Vision želi da nagradi lojalne kupce, tako što vam omogućava da kupovinom u Extra Sports, Sport Vision, Buzz i Run ’n More prodavnicama, uz Sport&Bonus karticu, iskoristite značajne popuste.

Potrebno je samo nekoliko sekundi da vam prodavac kreira karticu, dok povoljnosti koje vam ona donosi svakako ne treba propustiti.

Šta se sve dobija korišćenjem Sport&Bonus kartice?

Pre svega, bonus uz svaki račun i popust koji je veći prilikom svake naredne kupovine.  Poklon koji se, uz Sport&Bonus karticu, dobija kupovinom izdvojenih proizvoda, ali i mega popusti na narednu kupovinu, rođendanska iznenađenja i brojne druge pogodnosti. Međutim, ni to nije sve.

Samo u Extra Sports prodavnicama, uz Sport&Bonus karticu, možete ostvariti i 20% popusta na kupovinu artikala s potpisom brendova Nike, Adidas i Reebok, i to ne samo kada govorimo o ponudi iz nove kolekcije, već i o sniženim artiklima.

Više informacija pronađite na sajtu Sport&Bonus i ne propustite priliku da omiljenu obuću, odeću i opremu kupite po još povoljnijim cenama.

NAPOMENA: Sport&Bonus karticu možete koristiti i u online shop-u, naručivanjem preko Call centra.