Pretraži sajt
Novosti
04.05.2018.

BESPLATNA ZAMENA VELIČINA I MODELA U EXTRA SPORTS INTERNET PRODAVNICI

Da li vam se nekada desilo da, prilikom kupovine online, naručite model koji vam je za broj ili pola broja manji? Sigurni smo da je odgovor većine potvrdan i baš zato smo odlučili da vas obavestimo o velikoj pogodnosti koju možete iskoristiti prilikom kupovine u Extra Sports internet prodavnici, a to je – BESPLATNA ZAMENA VELIČINA I MODELA.

Ukoliko vam se desilo da vam veličina koju ste odabrali ne odgovara, dovoljno je da nas kontaktirate pozivom na broj 0800 003 009 ili nam pošaljete e-mail na adresu: online@extrasports.rs. Potrebno je da tom prilikom navedete broj računa/otpremnice, kao i šifru artikla i veličinu koja bi vam odgovarala.

Ista procedura važi i za zamenu jednog modela drugim, bez obzira na to da li je model kojim želite da zamenite artikal koji ste već naručili dostupan po istoj ili većoj ceni.

Ukoliko se desi da je artikal jeftiniji od onog koji ste već naručili, mogućnost zamene postoji samo uz broj dinarskog tekućeg računa na koji će vam biti uplaćena razlika u novcu.

Nakon fizičke provere, na vašu e-mail adresu poslaćemo instrukcije o samom procesu zamene veličine ili zamene jednog modela drugim. Rok za zamenu je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca i ona je potpuno BESPLATNA.

Imajte na umu da naručeni artikal ne možete samoinicijativno promeniti u Extra Sports prodavnicama, niti je to moguće uraditi bez prethodnog dogovora sa našim operaterima. Takođe, artikal se ne može zameniti ukoliko je nošen ili oštećen.

Sve dodatne informacije o proceduri zamene veličina i modela možete pronaći na linku.

Ostavi komentar

Slični članci

18.
Nov.
2019.
Novosti
Saznajte koje smo vam pogodnosti, zajedno sa NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, omogućili prilikom svake kupovine u našim prodavnicama. 
04.
Nov.
2019.
Novosti
Od 4. novembra u našoj internet prodavnici, a od 6. novembra i u svim našim maloprodajnim objektima, EXTRA CENE JAKNI – od 1.990 do 6.990 RS...
27.
Sep.
2019.
Novosti
U Kruševcu je otvorena još jedna Extra Sports prodavnica.
string(0) ""
string(0) ""