Pretraži sajt
Novosti
21.11.2018.

EXTRA SPORTS OD SADA I U NOVOM SADU

Nakon Beograda, Požarevca, Valjeva, Sombora, Kruševca, Pirota i Lazarevca, Extra Sports je stigao i u Novi Sad. Reč je o našem 10. maloprodajnom objektu, koji je otvoren u četvrtak, 15. novembra, u TC Promenada.

Na provršini od 500 kvadratnih metara, kupci su već prvog dana imali priliku da se upoznaju sa raznovrsnom ponudom obuće, odeće i opreme za celu porodicu. Osim brendova Nike, adidas i Reebok, koji su vodeći u izradi sportske opreme za sve uzraste, u ponudi se izdvajaju i modeli brendova Lotto, CocomoAthleticSlazengerLonsdale i drugih.

Sa najboljom ponudom i odnosom kvaliteta i cena, Extra Sports prodavnica u Novom Sadu je na dan otvaranja privukla veliki broj ljubitelja sportskih odevnih komada, koji sada na jednom mestu mogu pronaći sve što im treba za celu porodicu.

Posetite nas na nivou -1 TC Promenada (Bulevar oslobođenja 119), svakog dana od 10h do 22h.

Ostavi komentar

Slični članci

18.
Nov.
2019.
Novosti
Saznajte koje smo vam pogodnosti, zajedno sa NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, omogućili prilikom svake kupovine u našim prodavnicama. 
04.
Nov.
2019.
Novosti
Od 4. novembra u našoj internet prodavnici, a od 6. novembra i u svim našim maloprodajnim objektima, EXTRA CENE JAKNI – od 1.990 do 6.990 RS...
27.
Sep.
2019.
Novosti
U Kruševcu je otvorena još jedna Extra Sports prodavnica.
string(0) ""
string(0) ""