Trenerka

Pol
Brend
Uzrast
Namena
Boja
Specijalna ponuda
Cena
7 proizvoda
8.390,00
RSD
Izaberite veličinu
L
M
S
XL
XS
6.190,00
RSD
Ušteda 21%
7.790,00 RSD
Izaberite veličinu
M
5.690,00
RSD
Ušteda 21%
7.190,00 RSD
Izaberite veličinu
L
M
S
XS
4.893,00
RSD
Ušteda 30%
6.990,00 RSD
Izaberite veličinu
L
M
S
XL
XS
4.490,00
RSD
Ušteda 54%
9.700,00 RSD
Izaberite veličinu
M
S
Pročitajte

Trenerke za fitnes, fudbal, trening ili lifestyle trenerke, bez obzira na njihovu namenu, imaju nešto zajedničko – sve se sastoje iz gornjeg i donjeg dela. Izrađuju se od različitih materijala, što ih čini odevnim komadom koji je potpuno prilagodljiv potrebama svakog sportiste.

S jedne strane, one mogu biti izrađene od poliestera koji sprečava prekomerno znojenje. Ženske trenerke dečije trenerke uglavnom su izrađene od pamuka, koji prija koži i ne izaziva povećanje temperature tela tokom treninga ili svakodnevnih fizičkih aktivnosti, više nego što je to uobičajeno.

Nike, Adidas i Lotto samo su neki od brendova čiji se modeli trenerki mogu naći u Extra Sports ponudi. Standardnih krojeva ili nešto suženijih nogavica i rukava, trenerke su odličan izbor za muškarce, žene i decu koji vole kvalitetnu sportsku opremu pristupačnih cena. Uz modele za trening, dobro će vam doći i patike za trening, ali i sportske torbe ili rančevi. Muškarci, ispod gornjeg dela trenerke, mogu poneti i aktivni veš. Ni kvalitetne čarape nikada nisu višak!

Pogledajte ponudu Extra Sports online shop-a, jer će trenerke koje ćete tamo naći postati vaš omiljeni odevni komad ove, ali i narednih sezona.

Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Sportska oprema