Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem karticama Banke Intese

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vasem izboru

za sve porudžbine preko 6000 dinara

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 mesečnih rata bez kamate.

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Novosti
27.04.2021.

DVE NOVE PRODAVNICE OTVORENE U BEOGRADU I NIŠU

Nove destinacije, Extra lokacije! Dve nove Extra Sports prodavnice otvorene su u Beogradu, u TC Stadion i Nišu, na prvom spratu TC Delta Planet.

Beograd je, otvaranjem nove Extra Sports prodavnice u TC Stadion, postao bogatiji za još jedan naš maloprodajni objekat. Ljubiteljima porodične kupovine u ovom delu grada sada je omogućeno da poznate svetske brendove pronađu na jednom mestu, po extra cenama.

Raznovrsna ponuda muške, ženske i dečije obuće, odeće i opreme prilagođena je kriterijumima svih ljubitelja sportskog stila, pa nema sumnje da će Extra Sports u TC Stadion vrlo brzo postati vaše omiljeno mesto za kupovinu.

Radno vreme nove Extra Sports prodavnice je svakog radnog dana, od 10h do 22h.

I Niš je postao bogatiji za još jednu Extra Sports prodavnicu. Ona se nalazi na prvom spratu novootvorenog TC Delta Planet i ne izdvaja se samo novim, još modernijim enterijerom, već i odličnom ponudom brendova Nike, adidas, Reebok, Puma, Skechers, ali i Lotto, Kronos, Lonsdale, Athletic, Cocomo i drugih.

Ne propustite priliku da nas posetite svakog radnog dana, jer za vas uvek imamo sjajne akcije, popuste i pogodnosti prilikom kupovine.

Radno vreme naše nove prodavnice u TC Delta Planet u Nišu je svakog radnog dana od 10h do 22h.

Vidimo se!

Extra Sports tim

Slični članci

22.
Sep.
2023.
Novosti
Ukoliko ste u potrazi za kompletnom sportskom obućom, odećom i opremom, ali i za urbanim i modernim lifestyle komadima, ova ponuda j...
29.
Aug.
2023.
Novosti
Do početka škole ostalo je još samo nekoliko dana. Dok školarci s nestrpljenjem očekuju 1. septembar, mi smo pripremili Extra ...
20.
Apr.
2022.
Novosti
I ove godine nastavljamo sa EcoVision projektom kako bismo pružili doprinos očuvanju životne sredine. Pridružite nam se i iskoristi pogodnosti koje smo pripr...