Pretraži sajt
Novosti
02.04.2019.

VREME JE ZA VELIKU PROLEĆNU AKCIJU PATIKA

Početak nove modne i sportske sezone, ali i kraj prethodne, idealno je vreme za rasprodaju u Extra Sports-u. I dok smo vas krajem oktobra obradovali velikom rasprodajom zimskih jakni, početak aprila rezervisan je za veliku prolećnu akciju patika!

U našoj ponudi će se, od 3. do 7. aprila, koliko prolećna akcija patika traje u prodavnici na Novom Beogradu, Omladinskih brigada 100, naći više od 1000 modela brendova Nike, adidas, Reebok, Puma, Lotto, Athletic i drugih. Cene muških, ženskih i dečijih patika biće u rasponu od 990 do 6.990 dinara, što je odlična prilika da za celu porodicu pronađete sve što vam treba za svakodnevne ili sportske aktivnosti.

Neće vas oduševiti samo udobnost modela koje smo izdvojili za ovu akciju, već i njihov atraktivan dizajn, ali i široka namena, pa nema sumnje da ćete uživati u kupovini tokom tih 5 dana.

Budite prvi koji će u sredu, 3. aprila, posetiti našu prodavnicu na Novom Beogradu, u ulici Omladinskih brigada 100. Patike koje želite moći ćete da pronađete i u našoj internet prodavnici po podjednako niskim cenama.

Vidimo se od 3. do 7. aprila na Novom Beogradu.

Extra Sports tim  

Ostavi komentar

Slični članci

11.
Sep.
2019.
Novosti
Da li ste čuli za Sport&Bonus karticu? Reč je o programu lojalnosti kojim kompanija Sport Vision želi da nagradi lojalne kupce, tako što vam omogu...
22.
Aug.
2019.
Novosti
Sremska Mitrovica je upravo postala bogatija za novu Extra Sports prodavnicu.
15.
Aug.
2019.
Novosti
Pripreme za početak nove školske godine mogu da počnu!
X
string(0) ""
string(0) ""