Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem karticama Banke Intese

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vasem izboru

za sve porudžbine preko 6000 dinara

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 mesečnih rata bez kamate.

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Extra saveti
25.12.2020.

EXTRA NOVOGODIŠNJI POKLONI

Verujemo da ste već postavili novogodišnje ciljeve koje želite da ostvarite u narednoj godini, a sada je na red došlo razmišljanje o novogodišnjim poklonima. Ukoliko želite da to bude neki odevni komad, nastojite da on bude udoban, mekan i topao, ali i potpuno prilagođen različitim prilikama i okolnostima. Ovo su naši predlozi za extra novogodišnje poklone.

Poklonite udobne jakne ljubiteljima avantura na otvorenom

Šta pokloniti nekome ko obožava planinarenje, šetnje u prirodi i brojne druge aktivnosti na otvorenom? Udobne i tople jakne, naravno. Naš savršen spoj za ovu zimu upravo su modeli Nike Sportswear Windrunner za muškarce i Adidas Xploric parka za žene. Pored toga što su neverovatno udobne, one predstavljaju odličnu zaštitu od kiše, vetra i promenljivog zimskog vremena.

Nike kombinacija – pravi poklon za devojke koje vole komfor

Kako vi zamišljate komfor? Mi, trenutno, kao ovu žensku Nike kombinaciju efektnih helanki i upečatljivog duksa. Savršena je za dane koje provodite kod kuće, a uz to ju je veoma lako uklopiti i u nekim drugim, opuštenijim ili sportskim varijantama. Ako nas pitate, ovo je savršen novogodišnji poklon za žene.

Da bi ovaj savršen spoj bio još potpuniji, naručite i Nike Sportswear žensku jaknu kratkog kroja. Reč je o atraktivnom modelu koji pruža najbolju zaštitu od zime.

Extra novogodišnji poklon za ljubitelje skijanja

Ako muškarac za kojeg birate poklon ni ovu zimu ne može da zamisli bez skijanja i boravka na planini, ova Icepeak kombinacija, kojom dominira jakna Icepeak Edmond, najbolji je izbor koji možete da napravite. Idealna je za sve ski avanture, ali i za opuštene dane koje će provesti na planini.

Lotto je uvek pravi izbor za novogodišnji poklon

Modele ovog brenda volimo zato što su tako udobni, a tako atraktivni, pa im ne možemo odoleti. Naš predlog za novogodišnji poklon ovoga puta je kombinacija Lotto duksa i donjeg dela trenerke u teget-sivim tonovima, jer je veoma upečatljiva i komforna za sve vaše svakodnevne aktivnosti.

Za dečake koji vole Nike

Pronašli smo savršen poklon za dečake koji vole brend Nike – kombinaciju Nike Air duksa i donjeg dela trenerke upečatljivih boja i atraktivnog kroja. Dečaci će je voleti zbog neverovatne udobnosti koju pruža, ali i zbog toga što je idealna za sve zimske uslove.

Adidas kombinacija za devojčice

Kombinacija Adidas helanki i mekanog i toplog duksa, za devojčice je uvek pun pogodak, naročito kada govorimo o novogodišnjem poklonu. Dodajte tome i ove predivne Adidas FortaRun duboke patike za devojčice i znajte da ste napravili savršen izbor.

Sve extra novogodišnje kombinacije možete pronaći u našim prodavnicama i naručiti online. Obradujte omiljene ljude iz svog okruženja tokom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika!

Extra Sports tim

Slični članci

19.
Dec.
2023.
Extra saveti
Iskoristite popuste i akcije koje su u toku, planirajte unapred i omogućite sebi i svojoj porodici opuštene i srećne praznike. Birajte poklone tako &s...
18.
Nov.
2021.
Extra saveti
Na listi najtraženijih patika ovog novembra apsolutno prednjače Nike Air Max Bolt. Otkrivamo vam modele koje morate imati u svojoj kolekciji.
12.
Oct.
2021.
Extra saveti
Vreme je da najtraženiji adidas Terrex modeli pronađu mesto u vašem garderoberu ove jeseni. Otkrivamo vam apsolutne favorite sezone.