Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem karticama Banke Intese

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vasem izboru

za sve porudžbine preko 6000 dinara

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 mesečnih rata bez kamate.

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Extra saveti
12.02.2021.

DUKSEVI I TRENERKE KOJE ĆE SKINUTI S TRONA ČAK I VAŠE OMILJENE MODELE

Boravak kod kuće i rad od kuće naveli su nas da, čini se više nego ikada pre, zavolimo sportsku garderobu, naročito tople i mekane dukseve i donje delove trenerki. To svakako ne znači da smo za svakodnevne varijante prestali da biramo i malo drugačiju garderobu, već da smo više pažnje posvetili izboru novih omiljenih odevnih komada. Praktični su i toliko voljeni zato što se lako kombinuju, te su u spoju sa udobnošću koju pružaju apsolutno nezamenljivi.

Predstavljamo vam dukseve i trenerke iz naše nove kolekcije koji će sigurno s trona skinuti vaše do sada omiljene modele.

Nike Sportswear Icon Clash ženski duks sa kapuljačom

Zašto je naš prvi izbor baš ovaj ženski duks? Zato što ga izdvajaju savršen spoj boja, atraktivan dizajn i funkcionalnost. Izrađen je od prijatnog i mekanog materijala, ne prati liniju tela, ali ipak odlično pada i ne sputava vas bilo da se krećete ili sedite. Kapuljača se na ovom Nike Icon Clash modelu nastavlja na visok okovratnik sa rajsferšlusom, zbog čega će oblačenje i svlačenje biti još lakše.

Ukoliko volite komplete, duks možete poneti i uz donji deo trenerke istog dizajna, koji je sličan, a opet tako različit u odnosu na standardne krojeve. Bilo da ih nosite spojeno ili odvojeno, oba modela su naša preporuka za naredne dane.

adidas Sportswear Graphic muški donji deo trenerke

Kako klasičnom modelu donjeg dela trenerki dati dašak „svežine“? Efektnim adidas štraftama! Ovaj model iz adidas Sportswear linije izrađen je od čistog pamuka, i to biorazgradivog pamuka, što je samo jedan od razloga zašto treba da se nađe u vašem garderoberu. Kroj koji prati liniju noge ostavlja sasvim dovoljno prostora za manevrisanje pokretima, džepovi doprinose funkcionalnosti, pa ih rekreativci slobodno mogu poneti i tokom trčanja ili neke druge sportske aktivnosti.

Naš su favorit zbog toga što su veoma praktične, komotne i postavljene, a time i savršene za ledene dane.

Nike Core Amplify duks za dečake

Dizajnerski tim brenda Nike potrudio se da i u ovoj sezoni ponudi najbolje za najmlađe. Mi ovoga puta izdvajamo Nike Core Amplify duks za dečake – model koji pamučnim materijalom obezbeđuje mekoću i udobnost, dok nešto širim krojem i rasjferšlusom koji se prostire duž celog prednjeg dela dečacima pruža uživanje u svakoj igri. Možete ga pronaći u našim prodavnicama ili naručiti online.

Lotto Semplicita komplet za žene

Brend Lotto se poslednjih nekoliko sezona u našoj ponudi izdvojio fenomenalnim odevnim komadima namenjenim ženama. To svakako ne umanjuje atraktivnost muških kolekcija, naprotiv, samo vam ovoga puta pažnju skrećemo na kombinaciju Lotto Semplicita duksa i donjeg dela trenerke. Spoj neutralnih, a efektnij boja, standardni kroj i mekoća materijala razlozi zbog kojih ćete ovu kombinaciju zavoleti na prvi pogled i prvo nošenje.

Lonsdale Retro Flag muški duks

Na listi vaših novih omiljenih muških dukseva sigurno će se naći i model Lonsdale Retro Flag. Neće ga voleti samo muškarci, u to smo sigurni, već i žene koje uživaju u komoditetu muških odevnih komada. Ako ste u potrazi za pristupačnim, a kvalitetnim duksom za svaki dan, ovaj model je baš za vas.

adidas Essentials ženska trenerka

Za kraj smo ostavili "poslasticu" za sve ljubiteljke kompleta – adidas Essentials žensku trenerku u atraktivnoj crvenoj boji. U pitanju je model standardnog kroja i klasičnog dizajna, sa prepoznatljivima adidas štraftama na bočnim stranama i materijalom u kojem je svaki pokret još prijatniji. Baš kao i sve prethodne modele, možete je pronaći u našim prodavnicama ili naručiti online.

Priuštite sebi i drugima modele koje nećete želeti da skinete sa sebe.

Extra Sports tim

 

Slični članci

19.
Dec.
2023.
Extra saveti
Iskoristite popuste i akcije koje su u toku, planirajte unapred i omogućite sebi i svojoj porodici opuštene i srećne praznike. Birajte poklone tako &s...
18.
Nov.
2021.
Extra saveti
Na listi najtraženijih patika ovog novembra apsolutno prednjače Nike Air Max Bolt. Otkrivamo vam modele koje morate imati u svojoj kolekciji.
12.
Oct.
2021.
Extra saveti
Vreme je da najtraženiji adidas Terrex modeli pronađu mesto u vašem garderoberu ove jeseni. Otkrivamo vam apsolutne favorite sezone.