Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem karticama Banke Intese

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vasem izboru

za sve porudžbine preko 6000 dinara

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 mesečnih rata bez kamate.

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Extra saveti
03.03.2021.

EXTRA POKLONI ZA DAN ŽENA

Došlo je vreme za kupovinu osmomartovskih poklona! Predloga je mnogo, ponuda je kao i svake godine raznovrsna, a ako baš želite da taj poklon bude drugačiji nego inače, evo nekih predloga iz naše ponude. Verujemo da ćete napraviti odličan izbor i da će dame kojima je namenjen biti oduševljene. Ovo su naše ideje.

Nike Air Max VG-R patike u nežno ružičastim tonovima

Dobro znate da je ženama važno da obuća i odeća koju nose bude oku lepa i atraktivna, pa su se kao logičan izbor za osmomartovski poklon nametnule ove ženske Nike Air Max VG-R patike u nežno ružičastim i sivim tonovima. Reč je o modelu koji, pored toga što nežnim bojama privlači pažnju na prvi pogled, oduševljava i udobnošću koju pruža na svakom koraku.

Sigurni smo da će ovog proleća biti neizostavan u svim kežual izdanjima.

Adidas duks i helanke kao savršen spoj nežnog i neutralnog

Adidas Essentials kolekcija ovuhvata modele klasičnog kroja i prepoznatljivog brendinga koji su već sezonama bez premca. Ovog 8. marta svim ljubiteljkama sportskog stila slobodno poklonite ovu upečatljivu kombinaciju adidas Essentials duksa nežno ružičaste boje i crno-belih Essentials helanki, zato što će na pravi način istaći nežnost, lepotu i stas dame koja je nosi.

Lotto Stella – patike koje će obožavati

Lepi prolećni dani osmele dame da se odlučuju za svetlije tonove, pa je naš predlog osmomartovskog poklona model patika Lotto Stella, jer imaju baš sve što jedna žena traži – neverovatno su udobne, veoma lepe i lake za kombinovanje i dovoljno lagane da u njima izdrže sve svakodnevne aktivnosti. Zašto joj onda ne biste priuštili baš ono što želi?

Nike Essentials – jer kompleti su ove sezone u modi

Situacija sa kovidom navela nas je da zavolimo odevne komade koje smo ranije posmatrali kao obavezne u kućnim varijantama i podstakla nas da ih nosimo i u drugim izdanjima. Ako znate da dama kojoj želite da darujete jedan ovakav poklon voli komplete gornjeg i donjeg dela trenerke i uvek ih rado nosi, onda je spoj Nike Essentials duksa i donjeg dela trenerke u bež boji pun pogodak za osmomartovski poklon.

Adidas Kaptir Super patike sa daškom boje na đonu

Zašto vašoj omiljenoj dami kao osmomartovski poklon ne biste darovali patike bele boje koje su tako elegantno upotpunjene pastelnim tonovima na đonu, da izgledaju još lepše i jop privlačnije? Upravo je to slučaj sa adidas Kaptir Super patikama koje su ženski deo Extra ekipe već osvojile. Zbog toga su naša današnja preporuka.

Kronos Benedeta – za dame koje su uvek u pokretu

I dok su nam do sada u fokusu bili uglavnom odevnih komadi neutralnih tonova, vreme je da unesemo malo boje u osmomartovske poklone. Kako? Spojem Kronos Benedeta majice i donjeg dela trenerke. Idealan je za sve devojke u pokretu, koje ne mogu da odole a da lep dan ne provedu u prirodi i brojnim aktivnostima.

Adidas kombinacija sa maskirnim detaljima

Maskirni detalji izgledaju veoma efektno, bili oni zastupljeni u manjoj ili većoj meri, naročito na sportskim odevnim komadima. Naš predlog – kombinacija adidas Camo topa i adidas Essentials helanki maskirnog printa, dužine 7/8. Fenomenalno stoji i savršena je za baš sve sportske aktivnosti. Još jedna sjajna stvar je što se veoma lako može nositi i u lifestyle varijantama, jer izgleda podjednako sjajno.

Sve ove modele i kombinacije možete pronaći u našim maloprodajnim objektima ili naručiti online.

Extra Sports tim

Slični članci

19.
Dec.
2023.
Extra saveti
Iskoristite popuste i akcije koje su u toku, planirajte unapred i omogućite sebi i svojoj porodici opuštene i srećne praznike. Birajte poklone tako &s...
18.
Nov.
2021.
Extra saveti
Na listi najtraženijih patika ovog novembra apsolutno prednjače Nike Air Max Bolt. Otkrivamo vam modele koje morate imati u svojoj kolekciji.
12.
Oct.
2021.
Extra saveti
Vreme je da najtraženiji adidas Terrex modeli pronađu mesto u vašem garderoberu ove jeseni. Otkrivamo vam apsolutne favorite sezone.