Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem karticama Banke Intese

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vasem izboru

za sve porudžbine preko 6000 dinara

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 mesečnih rata bez kamate.

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Extra saveti
19.03.2021.

TOP 3 SAVETA ZA ONLAJN KUPOVINU DOK BORAVITE KOD KUĆE

Iako nam teško padaju, nove mere su nam ponovo ograničile iskustvo kupovine u prodavnicama. Međutim, to ne treba da bude prepreka da sve što želite da imate u svojoj kolekciji naručite onlajn. Nove okolnosti dovele su do toga da ponudu poznatih brendova onlajn možete kupiti po još nižim cenama i, što je još važnije, kupovinu završiti veoma brzo, sigurno i lako.

Na šta treba da obratite posebnu pažnju kada pravite novu listu za onlajn kupovinu? Pre svega, na modele koji su vam i više nego potrebni u ovim promenljivim danima koje mahom provodite kod kuće. Na vašoj listi se mogu naći trenerke, duksevi, majice, a zašto da ne i oprema za trening, ukoliko ste se umorili od sedenja i neaktivnosti. Vreme je da uradite nešto dobro za sebe i unesete malo promene u svoju svakodnevnicu!

Izgovor da nemate vremena za sebe više nije validan! Evo naših top 3 saveta za onlajn kupovinu, koje možete primeniti i ako kupujete za sebe, ali i ako kupujete za celu porodicu.

Kupujte onlajn kad god želite i u koje god vreme želite

Ograničeno radno vreme, trčanje u zadnji čas da kupite šta vam treba – sve to prouzrokuje ozbiljan stres. A sada i zatvaranje prodavnica... Znamo da vam je iskustvo kupovine u prodavnicama mnogo lepše, jer možete da probate obuću ili odeću koju birate, ali onlajn možete kupovati kad god želite u toku dana ili nedelje.

Kupovina ide veoma brzo, u samo nekoliko klikova, možete platiti karticom i odmah rešiti i tu obavezu, a ako se kojim slučajem desi da vam obuća ili odeća ne odgovaraju, uvek ih možete zameniti za drugu veličinu ili model. I sve to onlajn.

Odredite budžet koji ste spremni da potrošite za kupovinu

U situaciji kao što je trenutna, mnogi nastoje da što manje novca troše na kupovinu obuće, odeće ili opreme. I to je sasvim razumljivo! Zbog toga je naša preporuka da pre kupovine odredite budžet koji ste spremni da potrošite i da se time vodite kada kupujete onlajn.

Dobra vest je da su aktuelni popusti koje možete iskoristiti u internet prodavnici, pa ćete, osim što ćete pronaći adekvatne modele, i uštedeti prilikom kupovine.

Napravite mesta za novu garderobu

Vreme je za pravo „prolećno čišćenje“ vašeg garderobera! Onog trenutka kada obavite kupovinu, krenite u akciju pripreme prostora za nove odevne komade koji će imati istaknuto mesto u vašoj kolekciji.

I ne zaboravite – ukoliko ste u potrazi za udobnim, kvalitetnim i veoma povoljnim sportskim odevnim komadima ili opremom i aksesoarima za celu porodicu, sve što vam treba možete brzo, sigurno i lako naručiti u našoj internet prodavnici.

Extra Sports tim

Slični članci

19.
Dec.
2023.
Extra saveti
Iskoristite popuste i akcije koje su u toku, planirajte unapred i omogućite sebi i svojoj porodici opuštene i srećne praznike. Birajte poklone tako &s...
18.
Nov.
2021.
Extra saveti
Na listi najtraženijih patika ovog novembra apsolutno prednjače Nike Air Max Bolt. Otkrivamo vam modele koje morate imati u svojoj kolekciji.
12.
Oct.
2021.
Extra saveti
Vreme je da najtraženiji adidas Terrex modeli pronađu mesto u vašem garderoberu ove jeseni. Otkrivamo vam apsolutne favorite sezone.