Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem karticama Banke Intese

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vasem izboru

za sve porudžbine preko 6000 dinara

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 mesečnih rata bez kamate.

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Extra saveti
07.04.2021.

OD PATIKA DO MAJICA: Svi modeli iz nove kolekcije koje želimo u garderoberu

Koliko s nestrpljenjem čekamo svaku novu kolekciju poznatih brendova dovoljno govori to što pomno pratimo društvene mreže i influensere koji imaju priliku da ih među prvima ponesu. I ove sezone nismo ostali razočarani, jer su nam brendovi zadali „teške muke“ prilikom izbora samo jedne odevne kombinacije i svih prolećnih favorita. Odabrali smo ih nekoliko, a vi slobodno pogledajte i kompletnu ponudu i napravite svoje savršene prolećne spojeve.

Nike SuperRep Go – patike za trening u kojima ćete biti još bolji

 

Znamo koliko vam u ovim danima znači trening i pozitivna energija koju dobijate treningom. Zbog toga je naš prvi izbor model muških patika Nike SuperRep Go koji nismo izdvojili samo zato što pruža fantastične performanse svakom sportisti (veoma je udoban, fleksibilan i prozračan), već i zbog toga što ćete obožavati da ih nosite i u njima sa sigurnošću raditi svaki pokret ili vežbu iz plana koji ste postavili toga dana ili nedelje.

Adidas Camo – jer je suptilan maskirni print trend sezone

 

Maskirni print je jedno vreme bio neprikosnoven u gotovo svim ženskim izdanjima, a onda se na kratko povukao sa modne scene i sada se, u suptilnijoj noti, ponovo vraća. I mi imamo svog favorita kada je o odevnim komadima sa ovim printom reč, a to je upravo adidas Camo ženski top koji će tako dobro stajati i uz donji deo trenerke i uz farmerke i uz bilo koje drugo izdanje ovog proleća.

Duksevi upečatljivih boja i model Lotto All In Sweat kao favorit

 

Ako ste mislili da će muškarci ovog proleća ponovo nositi tamnije ili svetle ali neutralne tonove, prevarili ste se, jer su duksevi upečatljivih boja ono što se ceni. Naš favorit? Model Lotto All In Sweat koji oduševljava krojem i odlično stoji svakoj građi, bojama koje su prave prolećne, ali nikako ne „štrče“, već daju suptilnu atraktivnost svakoj vašoj odevnoj kombinaciji.

Pastelno žute Starke ovog proleća osvajaju ulice

 

Kada kažemo proleće pomislimo na Starke! I ove sezone je brend Converse pripremio sjajne Chuck Taylor All Star ženske modele, a nama su za oko zapale upravo ove pastelno žute patike koje već sada možemo da zamislimo i spojimo sa bar tri odevne kombinacije. A vi?

Nike i adidas za klince – od kraćih do dužih varijanti

 

I baš kada smo pomislili – to je to, nećemo više, na red je došla dečija kolekcija i lista naših favorita je samo postala veća. Koji modeli su se izdvojili? Adidas majica sa printom za dečake koja se upečatljivim znakom žute boje izdvaja u odnosu na standardne modele.

Drugi, ali ne manje bitan i atraktivan, jeste model Nike trenerke za devojčice koji toliko lepo stoji da nećete moći da skinete pogled s njega. Dodajte tome predivan spoj boja i biće vam jasno zašto se baš on mora naći na listi vaših favorita.

Sve navedene, ali i mnoge druge modele iz nove kolekcije možete pronaći u Extra Sports prodavnicama ili naručiti online.

Extra Sports tim

Slični članci

19.
Dec.
2023.
Extra saveti
Iskoristite popuste i akcije koje su u toku, planirajte unapred i omogućite sebi i svojoj porodici opuštene i srećne praznike. Birajte poklone tako &s...
18.
Nov.
2021.
Extra saveti
Na listi najtraženijih patika ovog novembra apsolutno prednjače Nike Air Max Bolt. Otkrivamo vam modele koje morate imati u svojoj kolekciji.
12.
Oct.
2021.
Extra saveti
Vreme je da najtraženiji adidas Terrex modeli pronađu mesto u vašem garderoberu ove jeseni. Otkrivamo vam apsolutne favorite sezone.