Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem karticama Banke Intese

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vasem izboru

za sve porudžbine preko 6000 dinara

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 mesečnih rata bez kamate.

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Extra saveti
16.06.2021.

OVE PAPUČE ĆE SIGURNO BITI NAJTRAŽENIJE OVOG LETA

Do početka leta ostalo je još samo 5 dana, a mi već sada u glavi imamo toliko različitih modela papuča koje će se nositi svuda. Udobnost i praktičnost i dalje su na ceni, ali i boje i detalji koji prednjače prilikom izbora modela. Papuče su ovog leta nesumnjivo komad kojim ćete se istaći na plaži, bazenu ili svakodnevnim izdanjima.

Otkrivamo vam modele koji su već sada najtraženiji u našoj ponudi, zato ne čekajte zadnju priliku i ugrabite ih danas.

Nike Victori – papuče koje nikada ne izlaze iz mode

Klasičan model papuča, bez obzira na aktuelne trendove, jednostavno ne izlazi iz mode. Ovog leta birajte model koji, i pored neutralnih tonova, na sebi ima istaknut detalj, makar to bio i brending.

Jedan od najtraženijih modela u našoj ponudi upravo su Nike Victori muške papuče koje su odličan izbor za sva vaša ležerna izdanja tokom vrelih dana.

Papuče sa cvetnim printom – udobnost i atraktivnost u jednom modelu

O popularnosti cvetnog printa na svim odevnim komadima suvišno je govoriti, jer on uvek pronađe mesto u našim garderoberima. Ono o čemu možemo govoriti jeste udobnost i atraktivnost ženskih Nike Victori papuča, koje su već sada na listi najtraženijih. Uvrstite ih u svoju letnju kolekciju.

Adidas Adilette – drugo ime za komfor

Adidas Adilette papuče su koje svake nove letnje sezone nađu svoje „mesto pod suncem“. Obožavaju ih i mlađi i stariji, jer su neverovatno udobne i praktične, dok je našu pažnju ovoga puta privukao muški model sa maskirnim printom, koji u svom imenu sadrži reč Comfort i savršeno ga opisuje.

New Balance 200 – papuče stvorene za leto

Efektan print, udobnost, stabilnost, prijatan osećaj na nogama – sve su to karakteriste koje se vezuju za model New Balance 200 – ženske papuče idealne za kombinovanje i sa letnjim haljinama, i sa šortsevima i majicama, i sa kombinacijama za plažu.

Ipanema Urban II – savršen model za najmlađe ljubitelje košarke

Čak i ako dečaci za koje kupujete ove papuče nisu ljubitelji košarke, sigurno će ih oduševiti efektan print koji je utisnut na kompletnom gornjem delu. U pitanju je model Ipanema Urban II koji obožavaju i najmlađi, ali i roditelji, jer je već sada jedan od najtraženijih u našoj ponudi.

Lotto Deby – papuče koje će devojčice obožavati

Kada spojite udobnost, atraktivnost i pristupačnu cenu Lotto Deby papuča za devojčice, dobijate model koji se obožava. Mogu se nositi uz lepršave letnje haljinice, na plaži ili tokom večernjih šetnji, i budite sigurni da će ih devojčice obožavati.

Kompletnu ponudu papuča poznatih brendova za celu porodicu možete pronaći u našim prodavnicama ili naručiti online.  

Extra Sports tim

Slični članci

19.
Dec.
2023.
Extra saveti
Iskoristite popuste i akcije koje su u toku, planirajte unapred i omogućite sebi i svojoj porodici opuštene i srećne praznike. Birajte poklone tako &s...
18.
Nov.
2021.
Extra saveti
Na listi najtraženijih patika ovog novembra apsolutno prednjače Nike Air Max Bolt. Otkrivamo vam modele koje morate imati u svojoj kolekciji.
12.
Oct.
2021.
Extra saveti
Vreme je da najtraženiji adidas Terrex modeli pronađu mesto u vašem garderoberu ove jeseni. Otkrivamo vam apsolutne favorite sezone.